Narrativ får Christian Raae som ny byråleder

Narrativ kjøper opp Springs, selskapet som i fjor ble startet opp av Christian Raae, som nå inntar byrålederstolen. Avtroppende leder Aleksander Rebaudo går over i en kreativ produsentrolle.

Pressemelding 1
Fra venstre: Kristina Henrichsen, Aleksander Rebaudo, Christian Raae og Johanne Koivunen Hoff. Foto: Narrativ

Narrativ har i dag kunngjort oppkjøpet av Springs og utnevnelsen av Christian Raae som ny byråleder. Raae har tidligere vært byråleder i Publicis-byrået New Work og Apriil Reklame Oslo, og har i tillegg jobbet som Digital Director i SMFB.

– Narrativ er et veldig spennende miljø med utrolig flinke mennesker, og det var en god strategisk match å slå Springs og Narrativ sammen. At Narrativ har hatt sterk vekst de siste fem årene, i et veldig utfordrende marked, er et tydelig bevis på at man har funnet en bærekraftig oppskrift på å skape verdi for sine kunder. Jeg er utrolig begeistret for å ta på meg denne utfordringen, og gleder meg til å ta byrået inn i neste fase, uttaler Christian.

Avtroppende leder og Narrativ-grunnlegger Aleksander Rebaudo vil fortsette i en ny rolle som kreativ produsent, der han vender tilbake til mer kreativt arbeid. Han anerkjenner betydningen av å introdusere nye perspektiver i byråets ledelse:

– Etter mange år ved roret, følte jeg et sterkt behov for å skifte fokus tilbake til røttene. Å ha en så erfaren leder som Christian med på laget, gir Narrativ en fantastisk mulighet til å se ambisjonene og målene våre fra nye perspektiv, sier Rebaudo.

Narrativ bekrefter at vekstambisjonene forblir uendret med den nye ledelsen, og at troen på småbyråmodellen er like sterk.

– Vi tror at vår tilnærming ikke bare fremmer gjennomsiktighet overfor kundene våre, men også sikrer at vi forblir smidige og kan tilpasse oss raskt til bransjens stadig skiftende landskap. Er det en ting vi har sett det siste året, så er det at stor størrelse ikke er noen fordel når bransjen endres over natta, avslutter Rebaudo.