Circus henter kreative krefter 

Byrået henter kreatørene Gudrun Iversen og Silje Bruvik fra Atyp.

Pressemelding
Anine Gudrun Iversen, Ina Næss og Silje Bruvik. Foto: Circus

Circus har ansatt Anine Gudrun Iversen og Silje Bruvik. De to er fulle av entausiasme for sin nye arbeidsplass.

– Dette blir veldig spennende! Jeg tror jeg har vært innom alle fasetter av alle følelser det er mulig å føle på i prosessen, sier Anine. – Jeg gleder meg masse til å løse briefer og ikke minst til å vise Circus-gjengen at jeg nesten kan stå på hendene!

Opptatt av mennesker, hjernen og hjertet

Anine Gudrun Iversen har lang fartstid innen konseptutvikling, filmproduksjon, innholdsproduksjon og spredning i sosiale medier, fra sine tre år i produksjonsselskap og fem år i reklame- og mediebransjen. Hun er utdannet innenfor psykologi og er svært opptatt av mennesker, hjernen og hjertet – og turn.

Silje Bruvik har fylt rollen som både kreatør og prosjektleder i Atyp, og har jobbet med alt fra kunder som Gjensidige, Politiet og Mercedes-Benz, til Brynild og Den Lille Nøttefabrikken. På fritiden totalrenoverer hun et torp i Sverige og lager podcast om fødselshistorier.

– En av de beste datene jeg har vært på!

– Det første møtet med Circus var helt fantastisk. Trolig en av de beste datene jeg har vært på! Ikke no’ hokus pokus, bare sjeldent fine folk med et godt øye for gode ideer. En så stor takhøyde både faglig og sosialt viser at de tar navnet sitt på alvor, avslutter Silje.

Kreatørene har til sammen opparbeidet seg utmerkelser for kreativ kommunikasjon i Young Lions Media, Young Lions Film og Gullblyanten.

– Det er alltid spennende å få ett nytt blikk og andre vinklinger på ideer, vi gleder oss over å ha fått to så dyktige og superhyggelige kreatører som Anine og Silje på plass. De har i tillegg med seg masse erfaring med innhold og videoproduksjon, det vil styrke byrået ytterligere. Vi er allerede godt i gang og både vi og våre kunder ser frem til fortsettelsen, sier daglig leder Christina «Ina» Ness.