Content & Communications Lead til SDG

SDG er på flyttefot og rasker med seg en ny Content & Communications Lead på veien til nye lokaler i Deichman Bjørvika.

95735 39dfd original
Celine Mee Storrvik og daglig leder Anne Marie Brady. Foto: SDG

Celine Mee Storrvik kommer fra Geelmuyden Kiese og blir med inn i designernes verden for å fortelle de beste historiene om SDG fra innsiden. Med bakgrunn som tekstforfatter og konsulent trer hun nå inn som Content & Communications Lead i Scandinavian Design Group.

– Til tross for at jeg er tekstforfatter har jeg alltid sett på design som et strategisk viktig verktøy. I en årrekke har jeg både sett opp til SDG som byrå og hørt ekstremt mye bra om arbeidsmiljøet. Å være så heldig at jeg får lov til å være med på og videreutvikle en så sterk merkevare, og samtidig være en ressurs på tekst er noe jeg gleder meg enormt til, sier Celine Mee Storrvik.

Flytter kontoret til nye Deichman i Bjørvika

SDG går inn i det nye året i flytteesker. Hele kontoret flyttes ned til Deichman Bjørvika som eneste eksterne leietaker som ikke er knyttet til driften av biblioteket. Ansettelsen av Storrvik er en del av en større strategi hvor SDG skal spisse produktporteføljen sin ytterligere og posisjonere seg enda tydeligere enn tidligere.

– Vi er utrolig heldige som har fått Celine med på laget. Hun har absolutt alle kvaliteter vi søkte i jakten på en person som skal lede arbeidet med å gjøre SDG mer kjent både i inn- og utland. SDG har vært igjennom en større transformasjon de siste årene, og det er viktig for oss å formidle dette på riktig måte, sier daglig leder Anne Marie Brady om ansettelsen.