DC henter fra Gjensidige og Dekode

Design Container avslutter året med å hente inn Alicia Harris og Hilde Bakken til teamet.

MG 0173x
Alicia Harris.
IMG 2007 Edit Edit 1
Hilde Bakken.

Design Container har gleden av å ønske Senior Web Developer Alicia Harris tilbake til teamet. Hun kommer tilbake til Design Container etter et kort opphold hos Dekode. Hun trekker frem arbeidsmiljøet med en god kombinasjon av design og utvikling som hovedgrunnen til returen. I tillegg er kollegaene og variasjon på prosjekter et stort pluss.

– Jeg ser frem til å jobbe mer med interaktive nettsider, apper og videreutvikle min egen kompetanse, sier Harris.

Hilde Bakken kommer fra en stilling som designer i Gjensidige, hvor hun startet som lærling. Selv om det var et generelt tøffere jobbmarked pga Covid-19 søkte hun på stillingen som junior designer i Design Container for å få bredere erfaring, samt muligheten til å jobbe i et byrå.

– Jeg ser frem til å jobbe med flere sterke merkevarer og jobbe mer digitalt, sier Hilde Bakken.

– Alicia er den andre i år som kommer tilbake til oss etter opphold i ander byårer. Det ser jeg både som et bevis på det gode arbeidsmiljøet vårt, og at vi har et sterkt fag fokus. Vi er veldig fornøyde med å få Alicia tilbake igjen, og hun er en sterk og allsidig utvikler som både kunder og kollegaer har savnet. Hilde går fra kundesiden til byrå, og hun skilte seg ut i ansettelsesprosessen med et modent tankesett og høy arbeidsmoral, i tillegg til selvfølgelig å være en dyktig designer, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

Design Container er et strategisk designbyrå med digitalt fokus. Byrået bistår kunder innenfor teknologi-, energi- og finanssektoren og har kunder som Global Connect, Scatec Solar, og Embriq.