DC utvider designteamet

Design Container starter året med de to nye designere Malin Persson og Elise Bjerknes ombord.

88343 9716b original
Byråleder Linn-Cecilie Linnemann, design-lærling Malin Persson, designer Elise Bjerknes og kreativ leder Michael Linnemann. Foto © Design Container

Malin Persson studerer Visuell Kommunikasjon ved Høyskolen i Sørøst Norge, og har blitt ansatt i det nye internship-programmet til Design Container. Elise Bjerknes kommer fra utviklingsbyrået Ways, hvor hun i hovedsak har arbeidet primært design av apper og andre digitale løsninger.

– Jeg gleder meg til å bli en del av designteamet og miljøet her i Design Container. Her har jeg muligheten til å jobbe dypere med både strategi, branding og design til digitale flater. Jeg ser fram til mange spennende prosjekter fremover!, sier Bjerknes.

– Vi hadde utrolig mange faglig sterke kandidater med veldig varierte bakgrunner. Elise skilte seg ut med sin brede erfaring fra digitale flater, og engasjement for faget, og vi er utrolig fornøyd med å ha henne med på vårt team, sier kreativ leder Michael Linnemann.

Det var skarp konkurranse om stillingen, ifølge byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

– Bare den første uken mottok vi nærmere 30 søknader. Vi merker at det er mange designere som ønsker å arbeide i byråer med sterke fagmiljøer, og at vi har god kontakt med designmiljøet i Oslo. Nå går vi i gang med å rekruttere til uviklingsteamet vårt, forteller byrålederen.