Designbyrået Vild får Ada Weel Olsen som ny partner

Vild får designer Ada Weel Olsen som partner i selskapet. Nå satser design- og innholdsbyrået på nytt partnerprogram som skal belønne innsats og resultater.

Vild Ada Eva 2
Fra venstre: Ada Weel Olsen, ny partner i Vild, sammen med byråleder Eva Wiken.

I mars 2020 ble det kjent at innholdsbyrået dyson.drager og designbyrået Lid & Wiken fusjonerte og ble Vild. To år etter får de inn sin første, nye partner.

– Ada har vært med nesten fra start, og etter syv år med solid innsats var det naturlig at hun skulle bli partner, forteller Eva Wiken, byråleder i Vild.

Med sine åtte ansatte i Oslo og New York trer Ada Weel Olsen inn i rekken som den femte partneren i byrået.

– Det er utrolig stas å bli partner i Vild. Selv om jeg har vært i byrået lenge, og hatt eierskap til både selskapet og prosjektene mine, føles det ekstra bra når resultatene og det harde arbeidet blir belønnet med partnerskap, forteller Ada Weel Olsen.

Flat struktur og partnerbonus

– Partnerskap i Vild er noe man skal kunne strekke seg etter, samtidig som det skal være gjennomførbart for de fleste og gi en personlig økonomisk effekt for den enkelte, sier byråleder Eva Wiken.

Partnergruppen utgjør ledelsen i Vild, og alle større beslutninger blir tatt innad i gruppen. Det er likevel viktig for byråleder å beholde en flat struktur i selskapet, og ta vare på og involvere alle ansatte i viktige prosesser.

– Alle stemmer blir hørt, og hver enkelt har stor innflytelse i det daglige. Når det går bra med selskapet, tar vi med alle på tur og vi prioriterer alltid sosiale aktiviteter. I tillegg vil det for partnerne bli utdelt en partnerbonus i tråd med det økonomiske resultatet ved årsslutt, forteller byrålederen.

Vildt spennende tider

Da Vild fusjonerte i 2020, hadde eierne ett mål for øyet: Å bli Norges beste arbeidsplass. Nå håper byrålederen at partnerprogrammet kan bidra til nettopp dette.

– Å bli partner skal være realistisk for alle våre ansatte, og vi håper det kan virke motiverende, både for folka vi har i dag og å få flere dyktige hoder med på laget.

Tidligere i år ble kjent at Vild ansatte Thea Skjelbred fra Fjong og Ane Sandberg fra Gambit. Vild vokser, både i mennesker og kroner, og nå ser Vild etter en designer med UX-kompetanse, en some-designer og some-kreatør – i tillegg til at de har store planer for New York-kontoret.

– Det er spennende tider i vente, avslutter Eva Wiken.