Design Container flytter inn i nye lokaler og henter tre nye ansatte

Design- og kommunikasjonsbyrået vokser, og henter blant annet fra TRY, Vinmonopolet og startup-miljøet.

Nyansattelser
Fra venstre: Odin Ottem Bertnsen, Kaia Gulsvik, Rebeca Bacolod og Daniel Hammer Garry.

I nye lokaler på Youngstorget, i Torggata 15, har Design Container klargjort tre nye plasser for Gerd Bråten, Odin Ottem Berntsen & Rebeca Bacolod. Byrået har fått 800 kvm å boltre seg på i hjertet av Oslo, og fortsetter veksten med en håndfull ansettelser i løpet av neste kvartal.

Utvikler og UX-designer Gerd Bråten har en bachelorgrad innen Web- og interaksjonsdesign fra Norges Kreative Fagskole. Bråten kommer fra TRY Apt, og har tidligere jobbet i Dekode og Per Høj (Saatchi & Saatchi). Hun har jobbet med kunder som Norsk Tipping, Redd Barna, Orkla, HBO Nordic, Helsedirektoratet, Facebook og Kreftforeningen.

– Jeg synes det er fint at Design Container kan tilby en hybrid og fleksibel hverdag med varierte og ulike oppgaver i både design og programmering - noe jeg trives veldig godt med! Det har vært en hyggelig start i ny jobb med hyggelige og flinke kollegaer!

Odin Ottem Berntsen er ansatt som ny prosjektleder og har bred erfaring fra både startup-miljøet og Vinmonopolet, hvor han har jobbet med alt fra UX-design og apputvikling til anbudsprosesser og e-læring.

– Med dybdeforståelse for store og små selskaper er jeg veldig klar for å ta rollen som prosjektleder hos Design Container. Jeg likte bredden av prosjekter de hadde, men også det unge og dyktige miljøet de har, sier Berntsen.

Design Container’s nyeste designer-tilskudd, Rebeca Bacolod, har tidligere jobbet i roller som designer og Art Director med fokus på konseptutvikling, merkevarebygging og identitet. I kundeporteføljen har hun en rekke startups, nisjebedrifter og gründermiljøer.

– Etter å ha jobbet med fokus på merkevarebygging i flere år var jeg ute etter å utvikle meg enda mer som designer. Design Container er et miljø med masse kompetanse som jobber i kryssfeltet mellom design og utvikling så det føles som et bra sted å kunne ta på meg nye utfordringer, sier Bacolod.

– Vi er veldig glade for at vi har fått flere dyktige tilskudd med på laget. Bacolod og Bråten er allerede godt i gang med å utvikle gode løsninger for våre kunder, mens Ottem Berntsen er et flott tillegg som prosjektleder. Vi har med disse tre ansettelsene styrket alle våre avdelinger, og ser frem til å fortsette å tilby våre kunder kreative og innovative leveranser, sier Kaia Gulsvik, COO i Design Container.

I tillegg ønsker Design Container å gi unge og håpefulle talenter en sjanse til å jobbe tett med varierte prosjekter, ulike kunder og designløsninger på huset. Derfor har byrået i tillegg hatt praksisstudent Daniel Hammer Garry med på laget. Han studerer Prosjektledelse på Fagskolen Kristiania, og har vist stor entusiasme for prosjektledelse av interne og eksterne prosjekter.