Design Container med tre nyansettelser

Designbyrået fortsetter å vokse og henter inn Aliaa Noelle Hamza, Gustav Bogeberg og Effie Clark.

DC Nye folk 14 sep 1400x993
Fra venstre: Gustav Bogeberg, Effie Clark, Michael Linnemann, Aliaa Noelle Hamza og Linn-Cecilie Linnemann.

Det digitale design- og kommunikasjonsbyrået Design Container utvider teamet og vender tilbake på kontoret med tre nye hoder. Nå har byrået hentet Gustav Bogeberg og Effie Clark som Junior designere.

Amerikanske Effie Clark er nyudannet grafisk designer ved Rochester Institute of Technology i USA. Hun har jobbet med flere start-ups og miljøbevisste selskaper ved siden av studiene. Gustav Bogeberg er en ung designer fra Oslo med en grad i grafisk design fra Høyskolen Kristiania, og har tidligere jobbet med prosjekter innen redesign og visuell profil for ulike kunder.

– Vi ser frem til å jobbe med Effie og Gustav. I ansettelsesprosess hvor vi i utgangspunktet var på jakt etter én Junior designer, imponerte Effie og Gustav; vi valgte like så godt å ansatte begge to som Junior designere. De har et utrolig engasjement og kommer til å tilføye mye til designteamet!, sier Kreativ leder Michael Linnemann.

I tillegg utvides rådgiver teamet med Aliaa Noelle Hamza, som kommer fra rollen som markedsansvarlig i GetAccept Norge, hvor hun har opparbeidet seg bred digital kunnskap fra det globale SaaS-selskapet. Hamza har erfaring fra arbeid med CRM, AI-løsninger og digitale kundereiser, og har spisset kompetansen når det kommer til inbound marketing, SEO og innholdsproduksjon for B2B-virksomheter.

– Mange av våre kunder er innenfor segmenter som har hatt sterk vekst det siste året, eksempelvis teknologi bedrifter, finans og selskaper innenfor fornybar energi. På bakgrunn av det øker vi kapasiteten på vårt rådgiver team med ansettelsen av Aliaa. Hun er allerede i gang med første kundeleveranser, og våre kunder har tatt henne godt imot!, sier CEO i Design Container Linn-Cecilie Linnemann.