Design- og reklamebyrået Mos vokser 

Mos feirer fem år med både ny partner og ny ansatt.

MOS Hinda Fahrex
Fra venstre: Jessie Jones, Line Rustad Fjærvoll, Haider Ahmad, Helena Egeland, Juliane Stensrud. Foto: Hinda Fahre

– Senior designer Jessie Jones har vært i Mos i 2,5 år og har vært en vital del av utviklingen av byrået. Det er derfor helt naturlig å få henne med som partner i selskapet. Målet er å skape en bedrift som folk har eierskap til og et sted hvor mennesker kan vokse, forteller kreativ leder og partner Helena Egeland.

Etter økt etterspørsel har de ansett enda en designer. Valget falt på Haider Ahmad, designer og animatør fra Nord DDB. Haider jobber både med å visualisere kampanjer og å få alt som lages til å bevege på seg.

– Vi har hatt en jevn vekst siden oppstarten i 2017, og er nå inne i en spennende fase med fokus på videreutvikling og vekst. Vi har etablert et byrå som fungerer slik vi ønsker og kjenner at tiden nå er inne for å ta nye, større steg, sier Egeland.

Om Mos

Mos ble startet i 2017 av Line Rustad Fjærvoll, Juliane Stensrud og Helena Egeland og jobber for tiden med merkevarer som Aschehoug, Carucel Eiendom, Røros Tweed, Rauma Garn, Bjerke Eiendom, Mesh Community, Propr, Eyr og Nettbil.