Design-spydspiss til Los & Co

Merkevarebyrået Los & Co styrker seg på digitale designprosesser, og har ansatt Lillian Ayla Ersoy som spydspiss innen digital design og tjenesteutvikling.

95941 81b5c original
Bård Skjørtorp, Lillian Ayla Ersoy og Lukas Szachanski. Foto © Los & Co

Lillian Ayla Ersoy kommer fra stillingen som designdirektør i digitalbyrået HyperRedink og har tidligere vært kreativ leder i BEKK. Hun har 15 års erfaring med design, merkevarebygging og digital tjenesteutvikling. ¨

Hun gleder seg til å ta fatt på faget fra et, for henne, annerledes utgangspunkt:

– Los & Co er et bredt men intimt fagmiljø som kombinerer digital ekspertise med forretningsforståelse, merkevaredesign og historiefortelling. Jeg oppfattet raskt et miljø som evner å tenke kreativt og smart, og som evner å komme raskt i mål med løsninger som fungerer både for målgruppen og merkevaren, forteller Ersoy.

Hun akter å ta i bruk sin kompetanse og erfaring for å videreutvikle byråets måte å jobbe på

– Deres tilnærming bærer preg av stor ekspertise, nysgjerrighet og takhøyde for å videreutvikle den metodiske verktøykassa på jakt etter best mulig løsning for kunden. Dette gleder jeg meg til å være en del av, forteller Ersoy.

Los & Co forteller at stadig flere av kundenes merkevareutfordringer løses digitalt.

– Vi styrker oss på områder vi ser er kritiske for å løse våre kunders utfordringer på en helhetlig måte. Her har Lillian og Los & Co mye å tilføre hverandre. Vi er glade for at hun ønsker å være en del av teamet vårt, forteller daglig leder Bård Skjørtorp.

Byrået får stadig flere prosjekter innenfor digitalt design og tjenesteutvikling.

– Innen merkevarebygging blir digital forståelse stadig viktigere å inkludere på riktig sted både i innsiktsfasen og som en del av løsningen, forteller Lukas Szachanski, senior digital rådgiver i Los & Co.

Ifølge Los & Co vil Ersoy vil ha en sentral rolle på byråets lag av digitale eksperter, som driver utvikling av digitale prosjekter sammen med kunder, utvalgte partnere og resten av det tverrfaglige kommunikasjonsmiljøet på Skur 41.