Designer Julian Schlicht til Netlife

Han har flere års erfaring med visuell identitet og merkevarebygging fra blant annet ANTI og Neue Design Studio. Nå ønsker han å jobbe mer med digitalt design og gleder seg til å få 60 nye kollegaer i Netlife.

Julian
Julian Schlicht er en kommende stjerne ifølge sin nye arbeidsgiver, Netlife. Foto: Amalie Skevik / Netlife

– Jeg er så glad for at Julian valgte Netlife. Han er konseptuell, formsterk og har et brennende engasjement for faget og bransjen. En kommende stjerne som vil skape verdi og magi for kundene våre, og kundene deres igjen, sier fagleder for design i Netlife, Maria Sætre.

Julian Schlicht har en mastergrad i design fra Fakultetet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen. Han begynte allerede i fjor høst og nå er han godt i gang med å løse utfordringer og bygge konsepter for flere kunder til Netlife.

– Jeg har stor tro på den formgivende og nyskapende kraften til design og Netlife har samlet noen av de flinkeste fagfolkene på tvers av design, brukeropplevelse og teknologi. Derfor mener jeg at Netlife er det ideelle miljøet for min videre utvikling som gir meg mulighet til å jobbe mer helhetlig og langsiktig, til tross for den aktuelle usikkerheten i markedet, forteller han.

Ekte engasjement

Valget om å begynne i Netlife tok han basert på deres engasjement rundt hvordan det de lager har en positiv påvirkning på samfunnet.

– Jeg opplever at Netlife har en sterk stemme i samfunnsdebatten rundt brukeropplevelse, design og teknologi. Gjennom fagblogging, podcast og arrangementer som Y Oslo, tar Netlife ansvar for å formidle hvordan det vi skaper påvirker samfunnet rundt oss. Jeg gleder meg til å engasjere meg i denne debatten, avslutter Julian.