Designer til Breakfast

Charlotte Edøy er klar til å kaste seg over spennende utfordringer hos «oslobyrået i Tønsberg».

37802 cfcc4 original

Designer Charlotte Edøy er tidligere partner og gründer i oslobaserte Ultimatum Design, noe hun drev i 10 år. Hun har en cand. mag fra University of Hertfordshire og erfaring fra ulike Londonbyråer. I 2003 etablerte hun Ultimatum Design i Osl, hvor hun blant annet vant Merket for Godt Design for en jobb for Saga Hotell Oslo. I tillegg driver hun nettsiden www.reismedbarn.no.

Kreativ leder i Breakfast, Christian Braathen setter stor pris på at Charlotte har blitt en del av byrået.

– Det er utrolig moro og hektisk å jobbe i Breakfast for tiden. Å få inn en person med Charlottes kvaliteter er bare med på å styrke oss ytterligere. Hun er en sterk og solid designer, samtidig som hun har lang erfaring som gründer. En uslåelig kombinasjon.

Gjennom sin fartstid i bransjen i både inn og utland har hun jobbet med kunder som OSL, Vodafone, Yoplait youghurt, New Look, Egmont Serieforlag, Teleplan Globe, James Bond Die Another Day og en lang rekke kjente merkevarer.

– Jeg ser frem til nye utfordringer, høyt tempo og ikke minst spennende prosjekter hos Breakfast. Gjengen som jobber her er super og stemningen er upåklagelig. Dette blir utrolig bra, sier Edøy.Annonse: