Designer til Dinamo

Dinamo Design bygger videre og styrker laget med Mads Øvergaard som ny grafisk designer.

95949 b654b original
Mads Øvergaard. Foto © Dinamo

Mads Øvergaard kommer fra Uniform, hvor han har jobbet i tre år, blant annet med å utvikle identitetsprosjekter for Bane NOR, Norges sjømatråd og heioslo. Før det hadde han praksis hos Commando Group, og har en Bachelor i Grafisk Design fra Westerdals.

– Mads er en konseptuell og formsterk designer. Vi er kjempefornøyd med å få ham med på laget, forteller kreativ leder Simen Grankel i Dinamo Design.

– Vi har fulgt med på Mads siden jeg så bachelor-oppgaven hans. Med sin erfaring med visuelle identiteter, typografi og redaksjonell design, styrker han oss på våre kjernetjenester. Samtidig er han veldig dedikert og nysgjerrig på utviklingen av selve designfaget. Mads arbeider blant annet med eksperimentelle uttrykk og idéer i krysningspunktet mellom form, animasjon og koding. Også er han i tillegg en veldig fin og lun fyr!

– Dinamo er en av få som både har troverdigheten, og som arbeider konkret med bærekraft. De har også et sterkt fagmiljø, og et stort kommunikasjonsmiljø. Jeg er allerede i gang med flere spennende prosjekter, sier Øvergaard.