Designer til Dinamo Design

Dinamo styrker seg ytterligere på visuell identitet og strategisk design. Ingvild Syvertsen er på plass som ny designer.

Ingvild
Hyggelig, nysgjerrig, sosial, og kan veldig mye om øl: Ingvild Syvertsen. Foto: Dinamo

– Ingvild har allerede vært her en stund, og er i gang på flere store prosjekter. Men, vi har vært altfor trege med å feire det utad, sier Simen Grankel, kreativ leder i Dinamo Design. – Det skyldes rett og slett mangelen på konfetti, men nå har vi endelig fått inn et stort parti og gleder oss over å kunne dele nyheten om at Ingvild er på plass!

Ingvild Syvertsen har lang fartstid som freelancer bak seg, og kom tilbake til Norge fra Australia i fjor. Der fullførte hun sin bachelor i design i kombinasjon med Berghs i Stockholm, har jobbet hos Marilyn & Sons i Melbourne og en periode for S&B-N i Kristiansand. Ingvild har også en bachelor i Retail Design fra Westerdals.

– Motiverende miljø

– Vi bygger et særdeles bra og solid team i Dinamo Design for tiden, og Ingvild var den første på plass rett før jul. Hun er en sterk, tverrfaglig og utforskende designer, som tar frem modige og lekne visuelle konsepter. Også er hun veldig hyggelig, nysgjerrig, sosial, og kan veldig mye om øl, forteller Simen.

– Dinamo har et råsterkt tverrfaglig og imøtekommende miljø, hvor jeg har følt meg velkommen fra første sekund, forteller Ingvild. – På den korte tiden jeg har vært her, har jeg allerede fått muligheten til å jobbe med spennende og varierte prosjekter for kunder som ønsker å gjøre noe bra for samfunnet. Jeg er takknemlig og stolt over å ha kommet inn i et så motiverende miljø med en så fantastisk gjeng, som allerede har vist meg mye tillit og som utfordrer meg faglig hver eneste dag, sier Syvertsen.