Designer til SDG

Helene Devold starter som Experience Designer i Scandinavian Design Group.

93828 29046 original
Helene Devold er ny Experience Designer i SDG.

Helene Devold kommer til SDG fra Knowit Experience, hvor hun har jobbet som designer med spisskompetanse innenfor grafisk design og brukeropplevelse. I Scandinavian Design Group vil hun ta i bruk sin tverrfaglige kompetanse i arbeidet med å designe digitale brukeropplevelser, basert på innsikt om brukernes ønsker og behov.

– Etter nesten fire år i Knowit tar jeg nå sats inn i et byrå som virkelig satser på design, sier Devold.

– Scandinavian Design Group har sterkt fokus på strategi, brukeropplevelse og merkevarebygging, og ikke minst bærekraftige løsninger, noe som trigger meg. Som grafisk designer er det også spennende å få jobbe i et av Norges mest anerkjente designbyråer. SDG har gjennomgått store endringer de siste årene og de er en solid gjeng med dyktige og ambisiøse strateger og designere. I tillegg er de skikkelig hyggelige folk, som jeg gleder meg til å jobbe sammen med.

Helene har mer enn fem års arbeidserfaring. Med to år i reklamebransjen, og nesten fire år i teknologiselskapet Knowit har hun opparbeidet seg solid kunnskap om hvordan digitale brukeropplevelser utvikles og implementeres. Hun har jobbet med tjenestedesign, brukeropplevelser og merkevarebygging for kunder som Norwegian Reward, Get, Forbrukerrådet, Santander, Skuld, NAF og Helios. Helene trer nå inn i rollen som Experience Designer i SDG.

– Med Helene har vi sikret oss en person med en spennende tverrfaglig kompetanse blandet med kreativitet, tempo og et endeløst engasjement. Vi er med andre ord strålende fornøyd med å få henne med på laget, sier Managing Director Anne Marie Brady i Scandinavian Design Group.