Designere og prosjektleder til Design Container

Kristine Joramo, Martin Fjogstad og Filip Gran har i løpet av høsten startet i Design Container.

90989 6b369 original
Kristine Joramo, Martin Fjogstad og Filip Gran.

Kristine Joramo kommer fra en stilling som designer i Bergans.

– Jeg søkte meg til Design Container fordi jeg hadde et sterkt ønske om å kunne få jobbe med digitale flater, branding, strategi og en variert kundebase, forteller hun.

Filip Gran er nyutdannet designer direkte fra Høyskolen Kristiania.

– Helt siden starten av min utdannelse som designer, har jeg forstått at jeg ønsker å jobbe en plass som driver med kreative, strategiske løsninger for et digitalt samfunn, og føler med det at jeg har funnet ett sted som passer meg godt, sier han.

Martin Fjogstad har lang erfaring fra salg- og prosjektledelse, og med utdannelse både fra Emergence School of Leadership og en Bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania.

– I sommer ble jeg ferdig på Emergence School of Leadership som prosess-og prosjektleder, og steget videre til DC kunne derfor ikke passet bedre. Her får jeg bruke det jeg har lært på skolen og samtidig videreutvikle meg som prosjektleder i et kompetent miljø med personer som har lang erfaring i bransjen, forteller Fjogstad.

– Vi er veldige fornøyde med å ha fått signert dette trekløveret. Alle er godt i gang, og jeg ser at de har kompetanse og kvaliteter som vil styrke teamet vårt totalt, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.