Designere til We Oslo

Julia Lambert og Axel Gustafsson er ansatt som designere i WE Oslo.

200519 We Oslo CAA Gruppebilde skew
Fra venstre: Julia Lambert, Linn Bakke, Kristine Lillevik og Axel Gustavsson. Foto: Chris Aadland

– Vi har i lenger tid jobbet for å styrke designteamet vårt og har vært på jakt etter formsterke designere med høye ambisjoner og god strategisk forståelse. Vi er strålende fornøyde med å ha funnet frem til Julia og Axel, sier kreativ leder Kristine Lillevik.

– Vi ser en spesiell økning i pakningsidentitet om dagen samtidig som vi utvikler oss digitalt. Med disse to på laget står vi godt rustet til å møte den økte etterspørselen fra nye og gamle kunder.

Setter pris på håndverksfokuset

Axel Gustafsson er utdannet grafisk designer fra Westerdals School of Communication og har lang erfaring som strategisk designer for internasjonale kunder fra Komité.

– Jeg setter stor pris på håndverksfokuset, arbeidsprosessene og den faglige kvaliteten som We Oslo står for. Jeg er kommet godt i gang og jobber allerede med strategi og identitetsutvikling for flere kunder, blant annet Orkla og Fursetgruppen. Det har vært en utrolig spennende start, sier han.

Etter å ha studert grafisk design ved ECV Aix-en-Provence i Frankrike har Julia Lambert blant annet jobbet med identitetsdesign for kunder innen reiselivs- og hotellnæringen i Skandinavia.

– Det er mange dyktige designbyråer i Oslo, og da jeg møtte teamet hos We Oslo følte jeg at jeg hadde funnet mitt miljø. Hos We får jeg utfordret meg selv som designer, dyrket idéutvikling og håndverk samtidig som jeg har en super-bratt læringskurve på strategi. Jeg er veldig glad for å være en del av denne gjengen, sier Julia.

Kronglete start

– Både Axel og Julia har den designfaglige kompetansen og erfaringen vi har vært på jakt etter, i tillegg har de en energi, nysgjerrighet til faget og en stå på vilje som vi verdsetter høyt. De fikk en litt «kronglete» start med tanke på koronasituasjonen vi alle har vært gjennom, sier daglig leder Linn Bakke, som nå er glad over å kunne ha alle tilbake på kontoret på Tulinløkka.

We Oslo jobber med kunder som Pierre Robert, Solberg & Hansen, NorgesGruppen, Fursetgruppen og Nordiske Mediedager.