Designit har tredoblet på to år

Byråets norgesavdeling har vokst fra 17 til 55 ansatte på to år. De forsterker nå satsingen på tjenestedesign og innovasjon.

80094 2fffd original
Daglig leder Christian Søgaard sammen med grunnleggeren av Oslo-kontoret, Thomas Noreng, Kaja Misvær Kistorp, Elizabeth Matre-Aas, Therese Jacobsen, Frida Larsson, Niklas Mortensen, Kristin Schanche og Agnete Enga.

Designits nye kontor i Akersbakken huser nå 55 medarbeidere innen tjenestedesign, produktdesign, digital design, brand design, forretningsutvikling og teknologi.

– Det går rett og slett veldig bra for tiden. Vi har blitt en stor gjeng med utrolig flinke og hyggelige folk, og vi får utvikle kjempespennende produkter og tjenester sammen med ambisiøse kunder, sier Christian Søgaard, som kom til Designit i 2014 fra Scandinavian Design Group.

Det siste året har mange meldt overgang til byrået, blant annet Frida Larsson (fra SDG), Niklas Mortensen (fra OBOS-banken), Elizabeth Matre-Aas (fra Dekode), Therese Jacobsen (fra Dinamo), Kristin Schancke (fra Hareide Design) og Agnete Enga (fra Making Waves). Satsingen på tjenestedesign forsterkes ytterligere med Kaja Misvær Kistorp, som returnerer etter tre år som leder for Design for offentlige Tjenester (DOT) på Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo.

Ifølge Søgaard skyldes den raske veksten i hovedsak en rekke nye kunder og prosjekter. For tiden jobber de med REMA 1000, Telenor, Cisco, Hurtigruten, Orkla og NHO. De har også Forskningsrådet, Statsbygg, og Utdanningsdirektoratet på kundelista, og internasjonale kunder som Smartmatic, SAS og IKEA

Det internasjonale designfirmaet har nå 450 ansatte over hele kloden, og åpnet nylig kontor i New York og London.