Designkontoret Omhu har fått Poppy Lawman på laget

Industridesign- og arkitektkontoret Omhu får sin fjerde ansatte i Poppy Lawman, spesialist på innovative og bærekraftige materialer samt sirkularitet.

Omhu2
Poppy Lawman (til høyre) joiner Andrea, Sverre og Thomas i Omhu. Foto: Omhu

Poppy Lawman har mer enn 10 års erfaring innen det kreative feltet. Hun har jobbet i Los Angeles og London med kommersiell- og redaksjonell reklame samt produkt- og romdesign. Etter at hun baserte seg i Oslo har hun jobbet som frilanser innen produkt- og utstillingsdesign i Skandinavia, med spesielt fokus på innovative og bærekraftige materialer og sirkulæritet. Hun har gjort samarbeid med aktører som Oslo Design Fair, Norwegian Presence og Designers’ Saturday. Nylig avsluttet Poppy et engasjement hos oppstartsbedriften Minus Furniture hvor hun som kreativ leder blant annet fokuserte på videreutvikling av merkevaren, internasjonalisering og sirkulære løsninger.

– Det som virkelig trakk meg mot selskapet er Omhus' oppmerksomhet og omtenksomhet i detaljene; de stopper ikke ved et interiørs flater, men trenger gjennom til hva materialene er laget av og hvordan elementene er konstruert, forteller Poppy Lawman.

– Inn i en bærekraftig fremtid

Omhus' tilnærming til bærekraft er spesielt tydelig i deres langvarige samarbeid med clean eating-kjeden Lett, mener Lawman.

– I de over 15 realiserte lokasjonene har de sammen med Bielke&Yang skapt et univers som både føles nytt og friskt og hvor materialene og leverandørene harmoniserer med Letts identitet. Skilting i Reboard, stoler fra B Corp-sertifiserte Takt samt bord- og benkeplater laget av post-consumer plastavfall som yoghurtbeger er noen eksempler. Omhu har evnen til å drive spisesteds- og butikkdesign inn i en bærekraftig fremtid, forsetter Poppy Lawman, som nylig økte Omhus' team til fire designere.

Rustet for unike konsepter

– Vi mener at kunder som velger uavhengige og spesialiserte studioer som oss får en annen stemme og dermed mer spissede konsepter. Vi er utrolig glad for at Poppy skal være en del av teamet, hun har en bred erfaring og en flott evne til å fange opp og tydeliggjøre essensen i prosjektene sine. For å skape den tydelige røde tråden og en sterk helhet samarbeider vi tett med andre spesialister, blant annet innen visuell kommunikasjon og branding. Poppy's lidenskap og energi vil gjøre oss enda mer rustet til å skape unike konsepter som formidler verdier og en tone of voice med en ansvarlig, taktil kvalitet, sier Thomas Jenkins, designer og medgrunnlegger av Omhu.