Designtalenter til Tank

Tank Design har en hektisk høst, og har nylig styrket teamet med designerene Gvendolin Kugappi og Marius Wathne.

Gven Marius nyansatte liggendex
Gvendolin Kugappi og Marius Wathne. Begge er allerede godt i gang hos Tank, hvor de har vært i henholdsvis syv og tre uker. Foto: Tank

Marius Wathne var inntil nylig ansatt i SMFB Dinamo, og har blant annet jobbet for Frank tidligere.

– Tank er et solid navn i designbransjen. De har skapt interessante løsninger i et kvart århundre, og jeg har fulgt med på arbeidene deres siden jeg begynte på designstudiet. Så det er med en solid porsjon stolthet jeg tar fatt på jobben. De har en variert portefølje og en tilnærming til faget som passer meg godt. Men viktigst av alt, de er en sjukt trivelig gjeng, sier Marius.

Gvendolin Kugappi kommer rett fra skolebenken, med en bachelor i Visuell kommunikasjon fra Universitetet i Sørøst-Norge i sekken.

– Tank byr på stor variasjon i arbeidsoppgaver, noe som passer meg perfekt med tanke på effektiv læring. Jeg føler meg utrolig heldig som har fått sjansen til å bli en del av det dyktige teamet, og jeg ser virkelig frem til å utfordre meg selv, både på faglig og personlig nivå, forteller Kugappi.

– Gven og Marius har allerede utmerket seg i arbeidet med ulike prosjekter, noe som viser at de har et stort talent som designere – og at de vil være verdifulle ressurser for Tank fremover. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier partner og kreativ leder Ina Brantenberg.