Designtante til Tante Randi

Designer og Illustratør Mona Torgersen styrker designproduktet til Tante Randi og kommer inn som fast tante nummer 11.

Tante Monax
Tante Randi og Tante Mona (på veggen).

Mona Torgersen kommer fra SMFB der hun jobbet som designer med merkevarer som Intersport, G-Sport, Ruter, RiksTV, Circle K, Netflix, Nakamura, Diamant, Norheim og Insignia. Før det jobbet hun i Berlin i tre år, etter hun tok Bachelor i Illustrasjon i England.

– Mona har vært hos oss en liten stund allerede. Hun kom samtidig som korona, dog tok hun oss med storm på en mer positiv måte. Hun er så proppfull av talent og er så stødig i håndverket at vi ikke kan fatte og begripe hvordan vi klarte oss uten henne, sier Art Director Zakarias Nadir og kreatør Kim Follesøy-Thuen.

Før sommeren vant Tante Randi Utdanningsetaten i Oslo, Airthings og Oslo Bysykkel, og i tillegg opplever de økt oppdragsmengde fra UNICEF i disse dager.

– Mona kommer inn med et solid design- og illustrasjonstalent. Hun er uten tvil en tante med et stort hjerte, en person som passer rett inn i Tante Randi sin medmenneskelige kultur. Jeg synes vi leverer på et høyt nivå for våre kunder om dagen, det skal Mona ha mye av æren for, sier kreativ leder Tore Woll.