Det koker i POL – fem nyansatte

Byrået gyver løs på høsten med fem nye fjes. POL teller nå 27 medarbeidere i forkant av femårsjubileet i november.

90248 9eb19 original
Nye i POL: Marius Hanstad, Mads Bergstrøm, Sara Hødnebø, Rikke Sofie Jacobsen og Sander Dahl.

Rett før sommerferien var det stor aktivitet til i POLs lokaler, og nå i august er resultatet synlig. Hele fem nye fjes er på plass i Kristian Augusts gate og dermed er byrået godt og riktig rustet for framtiden, med to nye kreative team – og en filmfyr.

– Vi har brukt lang tid på å finne de folka vi ønsket oss og som vi var trygge på kom til å passe inn i POL. Kvalitet og kreativitet, rett og slett, sier kreativ leder Janne Brendas Lysø. – Med Sara, Rikke, Mads, Marius og Sander på plass er vi stolte og oppspilte når vi går inn i høsten.

PR-gull i Cannes

Rikke Sofie Jacobsen og Sara Hødnebø kommer fra henholdsvis Forsman & Bodenfors og TRY, der de har jobbet i hvert sitt team fram til nå. Men de to kjenner hverandre fra TRY der de trådde sine barnsben da de hadde praksisplass samtidig. Sammen med Caroline Ekrem hadde de et fantastisk praksisår, og vant blant annet et PR-gull i Cannes for Amnestys med den viktige jobben «Nei er Nei».

Rikke har jobbet fem år i Forsman & Bodenfors, med en kundeliste som spenner fra Helly Hansen og Daim til Uber og Herbal Essences. Mens Sara har seks år i TRY, der hun jobbet med kunder som TINE, DNB, Røde Kors, Forsvaret, Gilde og Ringnes.

– Rikke og Sara har massevis at erfaring både når det gjelder kunder, utfordringer og markeder, og i tillegg har de lange og imponerende merittlister, noe som både inspirerer og pusher oss andre i POL videre, sier daglig leder Monika Augustsson.

Tilbake til skolebenken

Mads Bergstrøm og Marius Hanstad kommer fra Geelmuyden & Kiese der de har jobbet som team. Marius har tidligere jobbet i SMFB, Kitchen og JCP Ignite. I GK har de blant annet jobbet mye med Avinor, Manpower, melk.no og ikke minst, NSB, som de også kommer til å møte igjen i POL.

– Mads og Marius er den perfekte blandingen av klokskap og kreativitet. To lune fyrer som passer perfekt inn i miljøet og sofaene her i POL, fortsetter Augustsson.

– Etter mange år med hardt arbeid i ulike byråer er det litt som jeg er tilbake på skolebenken igjen. Her oss POL får jeg utveksle tanker og idéer med de aller flinkeste menneske jeg vet om. Å være tekstforfatter hos POL er jo min drømmejobb, sier Marius, mens Mads utdyper.

– Som kreatør så kjenner man veldig godt til POL. Det å nå få lov til å være en del av dette miljøet og bli kjent med menneskene bak jobbene er noe jeg er veldig takknemlig og ydmyk for. Dette blir bra!.

Fotograf, klipper og regissør

Sander Dahl kommer fra en filmstilling i The Oslo Company der han har vært fotograf, klipper og regissør.

– Det er vanskelig å gi Sander en tittel. Vi prøvde oss på film-kreatør, men landet til slutt på filmfyr, enkelt og greit. Med Sander i hus har vi enklere tilgang til innholdsproduksjon og andre muligheter vi tidligere ikke har hatt. Og dermed sier de seg vel selv at vi er strålende fornøyd med å ha ham på plass, sier Janne Brenda Lysø.

Med dette går POL fra 22 til 27 ansatte, og møter fem-årsdagen sin i november med fem nye bursdagsgjester rundt bordet.