Digital innholdsstrateg til Trigger

Jakob Hoberg skal styrke Trigger innen digital innholdsstrategi. Samtidig har byrået ansatt den nyutdannede PR-rådgiveren Martine Bakkeng.

95623 df9d1 original
Bente Kvam Kristoffersen og Jakob Hoberg. Foto: Fredrik Myhre / Trigger

Jakob Hoberg er innholdsstrateg og har bakgrunn fra Hyper Island, Samsung, Schibsted, Making Waves og Wavemaker. Hoberg kommer sist fra stillingen som daglig leder i Vice Media der han jobbet på tvers i den nordiske regionen. Nå ser han frem til å utfordre faget videre i Trigger.

– Arbeidsmiljøet her er varmt, inkluderende og er bygget på felles verdier. I Trigger finner jeg mye av det som er viktig for meg; å ha en tydelig misjon med et snev av galskap, sier Hoberg. – Jeg er god til å sikre at ideer svarer på strategi, og jeg utfordrer alltid det kreative og teknologiske for å sikre det beste resultatet. Jeg har en solid forretningsforståelse, samtidig som jeg er kreativ, sier han om seg selv.

– Jakob har unik erfaring både på tvers av landegrenser og på tvers i medie - og kommunikasjonsbransjen. Hans digitale tyngde og genuine lidenskap for faget er noe kundene våre og Trigger som fagmiljø kommer til å få mye glede av sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen.

Rekrutterer PR-rådgiver rett fra skolebenken

Martine Bakkeng. Foto: Fredrik Myhre / TriggerMartine Bakkeng kommer rett fra Høyskolen Kristiania, der hun fikk Bachelor i PR og samfunnspåvirkning. Hun har også vært redaksjonsassistent for sol.no, og valgkampmedarbeider med fokus på digital kommunikasjon for Arbeiderpartiet. Bakkeng begynner som Junior PR-rådgiver med spesielt fokus på samfunnskommunikasjon.

– Trigger var i stor grad de som inspirerte meg til å velge PR- og kommunikasjon som yrkesretning. Jeg har alltid ønsket å kunne bruke skrivegleden min til å gjøre noe nyttig for samfunnet og det er sikker på at jeg får gjort hos Trigger, sier Bakkeng.

– I Trigger har vi alltid vært opptatt av å finne unge talenter, og det fant vi i Martine. Det er rett og slett stor stas å starte året med to nye engasjerte kollegaer, sier Kvam Kristoffersen.