Digital satsing hos Bielke&Yang

Bielke&Yang styrker sin kompetanse på digitale løsninger ved å ansette frontend-utvikler og grafisk designer, begge med lang erfaring innenfor web og applikasjondesign.

85114 d272c original
Anders Wiik (t.v.) og Tobias Heselius. Foto: Julianne Leikanger

– Vi opplever stor pågang for tiden, og arbeider nå på flere større prosjekter for kunder både i Norge og utlandet. De fleste av prosjektene våre har en digital komponent, ved å styrke vår tekniske kompetanse åpner det nye muligheter for oss, samtidig ser vi at dette blir stadig viktigere for kundene våre, sier Martin Yang, partner i Bielke&Yang.

Byrået har ansatt Anders Wiik som UX-Designer og frontend-utvikler. Han kommer senest fra Aller Media, hvor han primært har arbeidet med å videreutvikle Dagbladet.no som digitalt produkt, men også med større profilerte prosjekter innenfor longform-journalistikk. Han har lang erfaring som hybrid-designer og frontend-utvikler, med hovedvekt på UX/UI-design for digitale produkter.

– Bielke&Yang er veldig dyktige på å se helheten i alle prosjekter de leverer, og har en kompromissløs holdning til sluttresultatet. Jeg har jobbet med B&Y tidligere og ser veldig frem til å jobbe med dem igjen. De jobber for tiden med en rekke startups, noe jeg synes er spennende og gleder meg til å være med på, sier Wiik.

Tobias Heselius er ansatt som grafisk designer, og kommer fra servicedesignbyrået Fjord i Stockholm. Der jobbet han på prosjekter for telefonoperatøren Tre, matvarekjeden Hemköps e-sandelssatsning, samt med større aktører innenfor finans- og elektronikkbransjen. Han har fra tidligere fem års erfaring med digital og grafisk design.

— Det känns grymt att komma till Oslo och den norska designbranschen som känns väldigt aktuell, där byråer som på pappret ser små ut tar ett stort ansvar för att driva designhantverket i landet framåt genom att ta sig an etablerade kunder. Jag har haft ögonen på Bielke&Yang under en lång period så det känns extra kul att få möjligheten att hoppa på deras resa som de gör just nu, sier Heselius.