Digitalt gullteam går til Nord DDB

Zakarias Nadir og Glenn Haugen melder overgang fra Tante Randi, der de har vunnet priser i flere konkurranser og kategorier, inkludert SoMe og integrert.

Image0x
Glenn Haugen og Zakarias Nadir drømmer om at deres nye arbeidsgiver skal får Mario Kart på kontoret. Foto: NORD DDB

– Det var veldig kult å bli kontaktet av Nord DDB. Arbeidsmetoden deres har gjort at de har vunnet mange spennende kunder i det siste, som er imponerende i seg selv. De har bevist for både kunder og kreatører at de er et jævlig bra byrå – både på Gullblyanten og Anfo. sier Art Director Zakarias Nadir.

– Nord DDB er en fin gjeng, med et stort og stødig nettverk i ryggen som gir veldig mange muligheter for oss kreatører. Blant annet gleder vi oss sinnsykt mye til å sette i gang med Creative Council – der omtrent 100 kreatører i Nord-nettverket jobber på samme brief. Minuset er at vi ikke har Mario Kart her da, men det skal vi få gjort noe med. Frank? André? Eddie? legger tekstforfatter Glenn Haugen til.

– Riktig tid å forlate dojoen

I Tante Randi har det kreative teamet laget mye samfunnsnyttig kommunikasjon. Blant annet har de bidratt til at flere innvandrere er mer attraktive på jobbmarkedet, og de har vist det norske folk at den omdiskuterte Covid-vaksinen må deles med de som ikke har råd til en slik luksus.

– Nå har vi jobbet med Tore som en slags Sifu (mentor, for de av dere som ikke kan karate-lingo) i seks år, så det kjennes ut som en riktig tid å forlate dojoen, selv om det også er litt vemodig. avslutter teamet.

Nord DDB-sjef Eddie D’sa er fornøyd med å ha fått duoen med en imponerende merittliste med på laget.

– Med tre gull i Gulltaggen, inkludert integrert kampanje, var nok Zakarias og Glenn sannsynligvis det mestvinnende teamet på utdelingen og passer veldig godt inn i vår måte å jobbe med «Smart Creativity» – evnen til å levere kreativitet i individuelle kanaler og samtidig tenke helhetlig gjennom hele strategien for å drive effekt for kundene våre, sier D’sa og fortsetter:

– Deres imponerende måte å tenke innen digitale kanaler vil hjelpe oss videre i vår utvikling som byrå. Tore og Tante Randi fortjener også en spesiell takk, for hans rolle i både Zakarias og Glenn sin utvikling, og for å daglig slå de i Mario Kart, noe vi håper å kunne fortsette med på hans vegne, her i Nord DD