Dinamo henter inn Kristine Alsaker – Et fyrverkeri av en piñata

Kristine Alsaker er ansatt som kreatør i Dinamo. – Et fargerikt og faglig sterkt innslag i miljøet, sier kreativ leder Espen Vegard Dysvik Hagen.

Kristine Alsaker Dinamox
Kristine Alsaker. Foto: Dinamo

– Det er deilig å komme til et byrå med så mange flinke og sympatiske folk. Dinamo er et varmt sted å være, sier Kristine Alsaker.

Den nyansatte kreatøren er utdannet art director fra Westerdals og har lang erfaring fra Publicis-gruppen, i tillegg til Try og Mos. Nå er hun klar for å ta det neste steget i Dinamo.

– Dette er et av de mest kjente byråene i bransjen, med mange gode jobber å se tilbake på. Det føles trygt å få blomstre sammen med folk som har så mye erfaring og fortsatt er sultne på det neste krevende prosjektet. Det er godt jordsmonn for kreativ utvikling her kan du si, forteller hun.

Kreativ leder Espen Vegard Dysvik Hagen sparer ikke på kruttet og konfettien når han omtaler sin nye kollega.

– Kristine er et fyrverkeri av en piñata. Hun er formsterk, idérik og en gavepakke til ethvert åpent kontorlandskap, sier han.

– Ingen krise at sommerferien er over når man får en Kristine Alsaker ved sin side. Hun har løst vanskelige oppgaver på en klok og fiffig måte i alle byråer hun har vært i. Det skal hun få lov til å fortsette med her hos oss i Dinamo, sier han.