Elg hanker inn SoMe-talent

Veksten i Elg fortsetter. Nå har SoMe-byrået ansatt Therese Norum som SoMe-kreatør.

Bilde KF
Nyansatt SoMe-kreatør Therese Norum (til høyre) med byråleder Siri Platou i SoMe-byrået Elg Foto: Jonas Fagerberg / Elg

Therese Norum er utdannet tekstforfatter fra Westerdals, og kommer rett fra stillingen som kreatør og innholdsprodusent for SoMe-konseptet «Snaponomi» med Luksusfellen-økonom Lene Drange.

Hos Snaponomi har hun utviklet ny strategi, logo og visuell profil, som har skapt stor organisk vekst for konseptet både på Snapchat og Instagram. Sistnevnte kanal har hatt en økning fra 1.900 til dagens tall på nesten 17.000 følgere – og økningen har skjedd kun organisk, uten en eneste krone i spending.

I tillegg til Snapchat og Instagram har hun vært innom Twitter og Facebook, og har en allsidig erfaringsbakgrunn fra både journalistikk, manus, kommunikasjon, samt idé- og konseptutvikling.

– Elg er en leken og ambisiøs gjeng som jeg har vært fan av lenge. De bobler over av kreativitet og kunnskap, og jeg har gledet meg skikkelig til å få bli med på laget!, sier Norum.

Hun tiltrådde stillingen 1.februar og er allerede i gang på flere prosjekter.

– Therese er et stort SoMe-talent med imponerende erfaring fra både Snapchat, Twitter og Instagram. Organisk innhold er noe kundene i større grad skjønner viktigheten av, sier byråleder Siri Platou. – Hun er virkelig definisjonen på et multitalent som kan alle aspekter ved sosiale medier. Elg har en bevisst strategi på å styrke seg på kanalkreativitet og Therese er et perfekt tilskudd, avslutter Platou.

Elg logo 2021 01

Om Elg

SoMe-byrået Elg ble startet som et datterselskap av HyperRedink 1. oktober 2018. 1.oktober 2021 ble Elg et selvstendig selskap i Ahead Group. Jobber i dag med kunder som Obs Bygg, Vid Vitenskapelige Høgskole, Handelens Miljøfond, Vita, Se og Hør og Lederne. Landet i 2020 en omsetning på 15,6 millioner kroner og et resultat på 2,3 millioner. Deler SoMe-kunnskap, inspirasjon og tips med bransjen på Instagram-kontoen @elg.oslo.