Elg henter ny rådgiver

Flokken i SoMe-byrået Elg fortsetter å vokse. Nå har byrået ansatt Susanne Vedvik Kalleberg som ny innholdsrådgiver.

Susanne Sirix
Fra venstre: Susanne Vedvik Kalleberg og Siri Platou.

Elg rendyrker seg som SoMe-byrå og fortsetter å ansette folk med spisskompetanse på sosiale medier og digital synlighet. 1. juni ansatte byrået både ny innholdsprodusent, designer og performance-spesialist, og 1. juli fikk selskapet også på plass en ny innholdsrådgiver.

Susanne Vedvik Kalleberg (30) kommer fra stillingen som Digital Account Director & Head of digital i Schjærven reklamebyrå. Hun har også erfaring som digital rådgiver i Nucleus og Foll Reklamebyrå.

– Jeg har lenge beundret kanalkreativiteten, snerten og den digitale synligheten Elg viser i egne kanaler. Det er tydelig at Elg tar sin egen medisin og de gjør et imponerende stykke arbeid. De første dagene på kontoret har gått over all forventning og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med kundene og den dyktige, inspirerende og kreative gjengen jeg er så heldig å få jobbe sammen med, sier Kalleberg.

Vekst til tross for pandemien

Tross koronapandemi har Elg hatt full fart. Byråleder Siri Platou forteller at kundene etterspør enda mer rådgivning til sosiale medier, og at flokken derfor har vokst det siste året.

– Med Susanne får vi nok en dyktig innholdsrådgiver som kan ta kundene våre til nye høyder i ulike SoMe-kanaler. Hun har et brennende engasjement for digital synlighet og skal styrke kundenes merkevarer gjennom innsiktsbasert og engasjerende historiefortelling, sier Platou.

Elg har tatt en tydelig posisjon som SoMe-byrå, og bruker selv Instagram aktivt for å dele siste nytt innen sosiale medier, digitale trender og SoMe-inspirasjon.

– Vi har tatt vår egen medisin og er rause med å dele kunnskap om faget vårt. Det er gøy å se at det blir lagt merke til – både av nye kunder og potensielle elger, forteller Platou.

I dag har Elg, som ble etablert i 2018 og er en del av byrånettverket Ahead Group, 14 ansatte. Byrået jobber med kunder som Obs Bygg, Lederne, VID Høgskole og Se og Hør.