Elg styrker TikTok- og YouTube-kompetansen

Stadig flere merkevarer ser verdien av å være på TikTok. Derfor styrker SoMe-byrået Elg kompetansen på kanalen, og rendyrker samtidig egne SoMe-team for de andre SoMe-kanalene.

Pressebilde Elg
Nederst fra venstre: Øisten Bergesen (SoMe-kreatør) og Leane Louise Arpia Chiong (SoMe-produsent). Øverst fra venstre: Siri Platou (byråleder) og Fanny Klaveness (prosjektleder). Foto: Jonas Fagerberg, Elg

SoMe-byrået Elg merker stor etterspørsel etter merkevarer som ønsker hjelp til godt organisk innhold i sosiale medier. Derfor har byrået etablert egne team med spesialister på TikTok, Instagram, LinkedIn, YouTube, Facebook, Pinterest, Snapchat og Twitter.

– Særlig etterspørselen etter organisk innhold på TikTok har eksplodert og vi opplever en enorm interesse for denne kanalen. Det er gledelig å se at flere annonsører tar SoMe-kanalene på alvor, derfor er det også viktig for oss å sikre spisskompetanse i alle kanaler, sier byråleder Siri Platou.

Hun har nettopp ønsket tre nye elger velkommen til flokken, som nå går rett inn i hver sine team for å styrke kompetansen ytterligere.

Tre nye SoMe-elger

Øistein Bergesen er utdannet ved Film og TV-kreatør-linjen på Westerdals. Han kommer fra stillingen som konseptutvikler og leder for videoavdelingen i Shoots, hvor han har jobbet med videokonsepter og kampanjer i sosiale medier.

– Elg er det byrået i bransjen som virkelig har forstått greia med at godt innhold må lages på kanalenes premisser for å nå målgruppen der de er, sier Bergesen som går rett inn i YouTube-teamet.

SoMe-produsent Leane Louise Arpia Chiong har en bachelor i Markedsføring og Merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, og har det siste året fullført et årsstudium i Digital Innholdsproduksjon ved Fagskolen Kristiania.

– Jeg har alltid vært glad i innhold og sosiale medier. Jeg gleder meg veldig, og har allerede blitt motivert og inspirert av flokken, sier Chiong som har fått plass i TikTok-teamet.

Fanny Klaveness er ansatt som prosjektleder. Hun kommer fra Pulse Communications og har også fire års erfaring med prosjektledelse av eventer i eventselskapet Off Piste.

– Elg er en energisk, positiv og dyktig gjeng. Nå gleder jeg meg til å rendyrke SoMe-faget sammen med alle de flinke elgene, sier Fanny Klaveness.