Elizabeth Bovoli går til Netlife Bergen

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av det dyktige teamet i Netlife, forteller den nye prosjektlederen.

Foto Julia Rahlff
Elizabeth Bovoli foran de helt nye Netlife-lokalene i Kong Oscarsgate. Foto: Julia Rahlff / Netlife

Elizabeth Bovoli kommer fra den grønne non profit start-upen «Gi Gaven Videre», der hun har vært daglig driver. Før var hun daglig leder for Vestnorsk Jazzsenter og Design Region Bergen. Hun har også vært festivalsjef for Bergen Design Festival, og jobbet i KODE, som arrangementsansvarlig og ansvarlig for medlemsklubben til KODE.

Bovoli ser frem til å bli en del av teamet i Bergen: – Netlife har spennende kunder og inspirerende prosjekter, og flinke kollegaer! Som prosjektleder er jeg opptatt av å se og forstå hele bildet – alle brikkene. Vi må zoome inn og ut – veksle mellom helhet og detaljer. Ofte er det små, enkle og kanskje kreative detaljer som løfter en opplevelse og gir det lille ekstra.

Flyttet til nye lokaler i januar

Ekstra stas blir det å flytte inn i de helt nye lokalene i Kong Oscarsgate: – De er inviterende, fargerike og med en veldig god energi – akkurat som gjengen der, sier hun.

– Jeg er også opptatt av god kommunikasjon! Det gjelder generelt i livet, men spesielt i grupper der man skal jobbe tett sammen. Jo bedre vi kommuniserer jo tryggere blir vi, og da tror jeg vi vokser og skaper enda bedre løsninger! Pluss at vi har det kjekt på veien og gjerne opplever en deilig følelse av tilhørighet.