Emdash Oslo styrker teamet med designer

Etter et travelt år henter byrået inn designer Kristian Jondal Thorsen.

Kristian KF
Inn fra vest: Kristian Jondal Thorsen blir en del av Emdash Oslo som designer. Foto: Emdash

Den unge vestlendingen Kristian Jondal Thorsen blir en del av Emdash Oslo som designer. Kristian bringer med seg verdifull erfaring fra sin tidligere designer-rolle i reklamebyrået TADA i Haugesund. Han er et ungt talent med god sans for identitet og skriftdesign, og vil bli en viktig resurs for Emdash Oslo fremover.

– Vi har gledet oss lenge til å få Kristian ombord i Emdash. Han kommer til å tilføre oss en kompetanse på skriftdesign vi ikke har hatt tidligere, et ungt talent som kommer til å bidra positivt for våre kunder fremover, sier Svein Lierstuen, daglig leder i Emdash Oslo.

– Ansettelsen av Kristian blir viktig for leveransene fremover, og gjør at Emdash kan sikte litt bredere enn hva vi har gjort tidligere, fortsetter Svein.

Emdash Oslo er et design- og forretningsutviklingsbyrå sammensatt av kreative folk med forskjellige bakgrunner, lidenskaper og perspektiver. Kundene deres varierer fra startups til etablerte merkevarer.

– Emdash har vært på radaren min en stund, og er glad for å få muligheten til å bli en del av dem. Jeg ser frem til å jobbe med kule prosjekter og bidra til å dyrke fagmiljøet, sier Kristian.