Emilie Malnes til Ring 2

Emilie Malnes er ansatt som grafisk designer i reklamebyrået Ring 2. Hun har, til tross for sin unge alder, rukket å opparbeide seg en solid erfaring, og kommer sist fra Kitchen der hun jobbet med kunder som blant annet Elkjøp, Fjordland og Helsenorge.

Dette liker jeg best2
Ring 2 har lett etter forsterkninger på det visuelle siden nyttår, og fant Emilie Malnes. Foto: Ring 2

Gjengen i Ring 2 gjennomførte sitt første driftsår i 2022, og kan melde om god fart også i det nye året.

– Starten på året har rett og slett vært veldig bra med nye oppdrag for eksisterende kunder, men også helt nye bekjentskap, forteller daglig leder i Ring 2, Ina Egelandsdal.

Egelandsdal forteller at byrået er opptatt av å vokse klokt og organisk, men at de på grunn av økende pågang har lett etter blant annet forsterkninger på det visuelle siden nyttår.

Kreativ leder i Ring 2, Alexander Gjersøe, synes det er stas å få Emilie på laget.

– I Emilie får vi en kreativ formgiver som mestrer alt fra å utvikle designprofiler eller animere bannerannonser, til å dekorere butikkfasader på Grünerløkka. Det gjør oss enda bedre rustet til å håndtere den økende oppdragsmengden, forteller Gjersøe.

Emilie Malnes startet opp i sin nye stilling etter påske, men er allerede full sving med å serve byråets kunder. Hun føler seg trygg på at hun kommer til å trives i sin nye tilværelse.

– Jeg trives med både varierte arbeidsoppgaver og mye ansvar, og i Ring 2 får jeg begge deler. I tillegg gleder jeg meg til å jobbe i et miljø med korte kommandolinjer, effektive prosesser og masse kreativt overskudd, avslutter Emilie.