En haug med nye folk i LOS&CO

Et titalls nye hoder til byrået som tidligere i år slo seg sammen med Jimmy Royal.

75874 47adb original
Hele haugen med nyansatte i LOS&CO.

Byrået melder at mange nye, flinke og hyggelige mennesker tatt plass i Skuret på Vippetangen, noe ledelsen sier seg godt fornøyd med.

De nyansatte er:

  • May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen, et lovende ungt kreativt team som kommer fra Kitchen/Energy Pool og har gått på Westerdals. De har blant annet fått med seg en bronse i Nordic Student Award fra Gulltaggen i år.
  • Caroline Johnsen Nordby og Nikolai Andersen er også et nyutdannet kreativt team fra Westerdals. De hadde praksisen sin i LOS&CO og jobben de gjorde var så imponerende at de ble ansatt.
  • Dean Clark er en erfaren amerikansk multikunstner som skal jobbe som tekstforfatter for byråets internasjonale kunder. Han er også skuespiller og musiker.
  • Marie Elena Mathisen og Sonje Brøndmo er Community Managers, og skal jobbe med innhold og spredning i sosiale medier for byråets kunder.
  • Vivian Ramfjord en ung designer fra Lab 3, Hun har hatt praksisplass siden påske, og har nå også fått jobb i byrået. Hun skal hovedsakelig jobbe med digitale flater og illustrasjoner.
  • Kristine Melsom er en erfaren grafisk formgiver, og vil primært jobbe med Hurtigruten. Hun har jobbet som freelancer for mange av de store byråene i Norge, og har i tillegg jobbet direkte med store merkevarer i flere år.
  • Christina Lystad er Business Support, og kommer rett fra Copenhagen Business School med master i International Business.

– Oppdragsmengden øker fra både nye og eksisterende kunder. Det er spennende å se at vår posisjon som marketingbyrå stadig utvikles. Med så mange nye og flinke mennesker ombord, blir det gøy å starte igjen etter ferien, sier daglig leder Jan Christian Fosseidbråten.

LOS&CO slo seg tidligere i år sammen med Jimmy Royal, og de to selskapene er nå fullt integrert. I løpet av 2016 vil byrået passere 70 ansatte.