Enda flere designere til Skogen

Til skogs: Live Schille og Hans Erik Lomtjernbakken Møller.

Enda flere designere til Skogen
Hans Erik Lomtjernbakken Møller, Magnus Holder Bjørk, Live Schille og Aasmund Reitan Hegglid.

For et år siden lovte Skogen at veksten skulle ende, men nå har de ansatt to designere til, i Live Schille og Hans Erik Lomtjernbakken Møller.

– Vi er fortsatt et ungt byrå, men får stadig større ansvar hos kundene våre, og da trenger vi rett og slett flere gode tenkere og problemløsere på laget.

– Med Live får vi en ambisiøs designer, som tross sin unge alder har mange års bransjeerfaring, i tillegg til at hun nylig har tatt en master på KHIO. Hun kompletterer osspå den strategiske biten, og er fantastisk dyktig til å utvikle nye merkevarer.

Skogen jobber hovedsakelig med merkevareutvikling og digital design, og i de siste par årene har det også blitt mye pakningsdesign.

– Hans Erik er en av de få som har utdannelse innen pakningsdesign, som kommer svært godt med hos oss. Han styrker oss på det faglige, og er en ressurs på strategi og konseptutvikling.

– Live og Hans glir rett inn i Skogen — de er utrolig hyggelige og avslappede mennesker, samtidig som de er ambisiøse og ærekjære. En perfekt kombinasjon!

Skogen har det siste året jobbet med kunder som KLP, Grilstad og Den Norske Komponistforening, i tillegg til de at de har vært med å starte et digitalt vekstbyrå.