Espen Hermansen tar grep om Nova Vista-roret

Etter å ha fungert som konstituert CEO i Nova Vista og leder av datterselskapet Retail House Varejo siden sommeren, tar Espen Hermansen nå rollen på fast basis. – Dette er rett og slett skikkelig moro, sier han.

Pressebilde 1
Kjetil Botten Skogly (t.v) og Espen Hermansen. Foto: Ahead Group

Espen Hermansen tiltrådte stillingen som daglig leder på fast basis fra 1. januar, og sier han ikke var i tvil da muligheten åpnet seg.

– Som en konsekvens av pandemien har de siste to årene utvilsomt vært krevende. Samtidig har vi kommet oss helskinnet igjennom, og framtidsutsiktene er lysere enn på lenge. Vi har levert langt over budsjett den siste perioden, og prognosene fremover er lovende. Nå har vi et godt fundament er på plass og ikke minst har vi med de rette folka, sier han.

Økt fokus på kundereisen

Ledergruppen i Nova Vista og Retail House Varejo har de siste månedene blant annet brukt tiden på å legge en ny strategi for byrået.

– For Nova Vista innebærer dette blant annet at vi skal ta et større grep om hele kundereisen med fokus på kommunikasjon og interaksjon. Vi ser mange kunder jobber silobasert med sine byråer. Noe som igjen kan føre til logiske brister og en usammenhengende kundereise. Vi ser derfor et åpenbart behov i markedet, og her er vi bedre rustet enn mange. Retail House Varejo skal styrke seg videre innen retail, men her kommer det også flere nye tjenester innen blant annet analyse og økt fokus på digitalisering.

Lang fartstid

Kjetil Botten Skogly, administrerende direktør for Ahead Group som Nova Vista og Retail Group er en del av, sier han er glad Espen har takket ja til utfordringen.

– Espen har byråerfaring helt tilbake til hans tid som student hvor han startet sitt første byrå som han etter hvert solgte til Ahead Group for en fusjon med Nova Vista. Hans evne til å lede byråene og erfaring med å håndtere store kunder har imponert meg. Han er en vi ønsker å ha med på laget videre når Ahead skal posisjonere seg som den fremste byrågrupperingen i Norge, sier han.

En gjeng flinke folk

– Ahead Group er en svært spennende byrågruppering jeg har lyst å være en del av. Nytekningen rundt kundesamarbeid og de totale tjenesteleveransene er spennende. Ikke minst består hele grupperingen av utrolig flinke og hyggelige folk. Det er herlig når man gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag, avslutter Espen Hermansen.