Everland Oslo i vekst med to nye designere

To erfarne designere slutter seg til det skandinaviske designbyrået Everland. Camilla Lykaas og Linda Li Bergh skal hjelpe det travle norske kontoret, der spesielt et omfattende samarbeid med REMA 1000 sørger for mye arbeid fremover.

EVR OSL Marts Felles 2
Fra venstre: Linda Bergh, Alexander Freiling, Camilla Lykaas og Rikke Hatlo. Foto: Everland

Designbyrået Everland styrker sin tilstedeværelse i Oslo med ansettelsen av to designere, Linda Li Bergh og Camilla Lykaas. For seks måneder siden åpnet byrået dørene til sitt nye kontor i Oslo for å komme tettere på REMA 1000 og andre norske kunder. Linda og Camilla blir med i det eksisterende norske teamet som består av Design Lead Rikke Hatlo og Artwork Manager Alexander Freiling.

Velkommen til Camilla og Linda

Både Camilla Lykaas og Linda Li Bergh har lang erfaring med FMCG-bransjen. Camilla Lykaas kjenner Everland godt. Hun har tidligere arbeidet ved deres kontor i København, men flyttet for et år siden tilbake til Norge, der hun siden da har vært freelancedesigner for forskjellige byråer og kunder. I løpet av sine 10 år som designer har hun blant annet arbeidet med kunder som REMA 1000, Danone, Orkla og Lantmannen.

Linda har tidligere arbeidet hos Grid Branding og før det Tangram. Dermed er hun velbevandret i emballasjedesign og visuelle identiteter. I sine 18 år som designer har hun arbeidet med kunder som TINE, Nortura, Orkla, Hansa og mange andre. Linda har en Bachelor i visuell kommunikasjon fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo samt ett år ved School of Visual Arts i New York.

– Dobbelt så mye kreativitet, hygge og sparring. Vi er utrolig glade over å kunne ønsker Camilla og Linda velkommen. De er dyktige designere med godt humør og et sterkt tilskudd til vårt norske team, som hjelper oss med å skape fengslende merkeopplevelser, sier Rikke Hatlo.

Camilla Lykaas begynte som Designer hos Everland 10. januar 2022. Linda Li Bergh begynte som Senior Designer 1. mars 2022.