Fagansvarlig fra Los & Co til Vest

Designer og tidligere fagansvarlig for design i Los & Co, Steinar Borø, har meldt overgang til utfordreren Vest i Ålesund.

96599 44b62 feature
Steinar Borø. Foto: Tone Molnes

Steinar Borø har erfaring fra komplekse profil- og digitalprosjekter for kunder som Hurtigruten, Gjensidige, Telia, Statens Vegvesen, EiendomsMegler 1, Jordan og Q-Meieriene.

– Vi er stolte av at Vest, tross sine korte fartstid, tiltrekker seg så dyktige fagfolk som ham. Steinar tilførte kundene våre verdi og energi fra første dag, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier daglig leder Eivind Molvær.

Slår seg sammen med erfaren gjeng

Vest teller fem ansatte og ledes av Eivind Molvær som tidligere holdt hus i Netlife Design. Live Molvær og Hanne Fagerslett fra henholdsvis Den Norske Opera og Ballett og Elle Melle har også meldt overgang til Vest de siste par årene. På kundelisten står blant andre Confrere, WWF, Hotel 1904, Bjørknes Privatskole og Sparebanken Møre. Byrået har i tillegg sunnmøringene Mathias Hovet og Henning Gjerde i styret og på eiersiden, medgründere av henholdsvis Heydays og Goods, samt Notch og Opudi.

– Vest er en utrolig dyktig gjeng med høye ambisjoner. Det liker jeg. Når min familie først bestemte seg for å flytte til Sunnmøre, så kunne ikke situasjonen blitt bedre. Det blir også spennende og utfordrende å ta et større ansvar i prosjekter. Som fagansvarlig i Los & Co har min oppgave vært å fokusere på fag, det skal jeg fortsette med, men nå blir jeg tettere på kundene våre i Vest. Det er et veldig spennende næringsliv og en gründerkultur her oppe jeg gleder meg til å bidra til, avslutter Steinar.