Familieforøkelse hos Tante Randi

John E. Njoki og Kim Follesøy-Thuen kommer inn som kreativ team.

93356 75a33 original
Zakarias Aarre Nadir, Magnus Flø, Kim Follesøy-Thuen, Glenn David Bøhler Haugen, Tindur Jensson, Turid Woll og John E. Njoki. Foran sitter Tante Randi og Tore Woll. Foto: Chris Aadland

Etter oppstarten mot slutten av 2017 har Tante Randi fått flere medtanter og mer å gjøre. I 2019 fortsetter veksten, og byrået huser nå ni tanter.

– Det første driftsåret ble preget av sterk vekst, og en enorm oppdragsmengde, den tilliten vi har fått av kundene våre har i tur gitt oss selvtillit, og troen på at Tante Randi har livets rett. Vi har skrudd til produktet vårt, funnet ut hvem vi er utover en fantastisk dame på 95 år, og i 2019 skal vi vokse ytterligere. Da må vi bli flere tanter, sier byråleder Tore Woll.

Etter at Tante Randi økte staben med rådgiver Magnus Flø og prosessleder Tindur Jensson i høst, kommer nå John E. Njoki og Kim Follesøy-Thuen inn som kreativ team. Sist var de i Heisholt Inc.

John E. Njoki er utdannet ved både Hyper Island og Berghs i Stockholm og har digital spisskompetanse. Etter studiene jobbet Njoki for JWT i Paris, og deretter CP+B i København, før han kom hjem til Oslo for to år siden.

– Jeg elsker gode innsikter, interaktivitet og kake, sier John E. Njoki, som omtaler makkeren sin som en «utrolig stødig håndverker, med et bråkete hode i en lavmælt innpakning.»

Kim Follesøy-Thuen har tidligere jobbet hos Grey i London, før han så gikk til Geelmuyden Kiese som en av de første kreatørene. Kim har studert reklame ved Campus Kristiania og Southampton Solent University.

– Vi er utrolig heldige som har fått John og Kim som medtanter. Vi er på alle mulige måter et kreativt miljø som setter medmenneskelighet høyt, vi verdsetter kultur og kjemi, og man skal lete lenge etter finere og flinkere karer enn John og Kim. Det blir mer vannbakkels og waleskringle av sånt, avslutter Woll.