Fantefilm styrker staben med kommersiell produsent

– Produktutvikling og kundeforståelse går hånd i hånd, sier produksjonsselskapet om sin ansettelse av Caroline Mathisen.

IMG 0812x
Caroline Mathisen.

Fantefilm satser med en nyopprettet stilling som kombinerer produsent, prosjekt- og kundeansvarligrollen.

– Vi har lenge ment at vi bør styrke relasjonene til bransjen og kundeopplevelsen i produksjoner. I samtalene med Caroline følte vi at vi fant den perfekte personen. Hun er ikke bare en usedvanlig hyggelig person, hun har etter flere år i NRK Aktivum og JCDecaux en erfaring som passer oss veldig bra. Det er også fint med en person som kan holde oss produksjonnerder litt i ørene, sier produsent Hugo Føsker i Fantefilm Reklame.

– Fantefilm er det mest interessante produksjonsmiljøet i bransjen, og det har aldri blitt laget mere og bedre innhold. Jeg er takknemlig for å få lov til å gi av meg selv i denne stillingen som for meg er en drømmerolle. Vi er allerede godt i gang, og det er ingen tvil om at både vi og kundene våre skal ta ut kommersielle og kreative gevinster i synergiene som nå skal synliggjøres når reklame treffer fiksjon, og fiksjon treffer reklame, sier Caroline Mathisen.

Føsker sier at selv om et reklamefilmselskap lever fra prosjekt til prosjekt, må det tenkes langsiktig og man må evne å akkumulere erfaring fra de enkelte prosjektene.

– Vi ansetter Caroline for å styrke utvikling av de kommersielle samarbeidene vi har, avslutter han.