Fem nye til Trigger: – Styrker oss i de fleste disipliner

Trigger ansetter Marte Lunde Bruset, Sebastian Rajendram, Fredrik Juul, Gaute Haaversen-Westhassel og Charlotte Granbo.

96246 13b0d original
Øverst fra venstre: Sebastian, Marte og Gaute. Nede fra venstre: Charlotte, Bente og Fredrik. Foto: Fredrik Myhre

Daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger Oslo forteller at året har startet bra for byrået og at det derfor er ekstra hyggelig å ønske hele fem nye kolleger velkommen. De fem nyansatte skal styrke byrået innen prosjektledelse, kreativitet, innhold og redaksjonell PR.

Henter inn influencer-ekspert

Marte Lunde Bruset er ansatt som prosjektleder i Trigger. Lunde Bruset har bakgrunn fra reklame-, event- og sponsorbransjen og har lang erfaring innen Youtube- og influencer-universet. Hun kommer sist fra Hausmann, der hun også var prosjektleder.

Kreatørteam fra JCP

På plass er også kreatørteamet Fredrik Juul og Sebastian Rajendram, som allerede kjenner Trigger godt gjennom praksisplassen de hadde i byrået i 2016. De to er utdannet i Experience & Event Design fra Westerdals og kommer nylig fra JCP.

Styrker seg på redaksjonell PR og innhold

Gaute Haaversen-Westhassel er ansatt som PR-rådgiver, og kommer fra Brettforbundet der han var markeds- og kommunikasjonssjef. Haaversen-Westhassel har lang erfaring innen kultur- og festivalliv, og har tidligere vært country manager for det danske byrået Very (nå Belong).

Også innholdsavdelingen i Trigger vokser, og inn kommer Charlotte Granbo som blir innholdsrådgiver. Hun kommer nylig fra Omnicom Media Group der hun var Creative Manager.

– Vi er svært takknemlige for at så flinke folk velger Trigger som arbeidsplass. Hver og en av dem besitter verdifull kunnskap og bærer på et sjeldent og genuint engasjement for kommunikasjon som vil styrke oss i de fleste disipliner. Våre nye kolleger er allerede i full sving og nå gleder vi oss til å trykke skikkelig til og utvikle kommunikasjonsfaget videre sammen med kundene våre, sier Kristoffersen.