Fikk bransjeveteran hekta: Petter Gjelsnes til Hekt

Det ferske kommunikasjonsbyrået Hekt har slått kloa i Petter Gjelsnes, som er på plass som partner og seniorrådgiver. Han kommer fra stillingen som leder for PR og innhold i Ahead-byrået Nova Vista.

Gjelsnes
Marius Myhrvold og Petter Gjelsnes i Hekt.

Petter Gjelsnes har mer enn 25 års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, gründer og tekstforfatter. Han har vært leder for PR og innhold i Nova Vista, partner i PR-operatørene, vært med å starte opp PR-satsningen til JCP, vært PR-sjef i Redink (Hyper), jobbet som rådgiver i Dinamo og startet og drevet byråene Arctic PR og Salt PR. I tillegg har han jobbet som tekstforfatter i reklamebyrå, og vært frilans i mange år.

Marius Myhrvold, daglig leder i Hekt, sier han flere ganger har forsøkt å ansette Petter uten hell.

– Petter har en iboende gründerånd i seg. Da vi startet Hekt, tenkte jeg at nå er han klar til å ta steget. Denne gangen var det ikke nødvendig med overtalelser. På veien til å bli et ledende byrå innen markeds-PR, merkevare og innhold trenger vi rådgivere som har vært ute en vinternatt før. Petter har den perfekte kombinasjonen med strategisk rådgivningskompetanse og operativ gjennomføringskraft. Nå er det bare å spenne setebeltet, sier han.

Ikke vond å be

Gjelsnes bekrefter at han ikke var vond å be denne gangen da Marius ringte.

– Første gang jeg leste om Hekt tenkte jeg dette er noe jeg virkelig har jeg troen på, og at nå er det på tide at Marius snart slår på tråden. Etter noen måneder ringte telefonen, og vi ble raskt enige. For det første er det veldig gøy å få være med å bygge opp noe, og for det andre er Hekt en del av en veldig spennende byrågruppe. Jeg gleder meg til å bidra og ikke til minst lære masse av alle de flinke menneskene som er samlet under samme tak, sier han.

Myhrvold sier at Gjelsnes’ erfaring, med posisjonering, kommunikasjonsstrategi og markeds-PR for teknologiselskaper, FMCG og helsesektoren, er kjærkommen kompetanse som det nå skal bygges videre på.

– Vi har alle jobbet mye med teknologiselskaper, inkludert Petter som har vært rådgiver for flere av landets og verdens største it-selskaper. Vi bygger opp et sterkt fagmiljø som har lang erfaring med medierådgivning og merkevarebygging for B2B-selskaper innenfor IT og teknologi.

Om Hekt

Hekt inngår i samme byrågruppe som First House, Scandsports, Sustainability, Vektor Consulting og Hastings. Sammen tilbyr selskapene et bredt spekter av rådgivningstjenester under samme tak i Øvre Vollgate 13.