Fire til Llowbank

Byrået har fylt på med to nye kreatører, en designer og en prosjektleder, og har flyttet ut av gründerlokalet og en etasje opp.

70789 9b2a8 original
Liv Sjøberg, Hannah Hagtvet Hjeltnes, Kari Sørby og Kristine Gulheim. Foto © Llowbank

Llowbank har vokst fire størrelser, og sist inn døra er prosjektleder Liv Sjøberg, som kommer fra Alle Gutta. Hun er utdannet grafisk designer ved NKH og prosjektleder ved Emergence School of Leadership.

Noen måneder før henne begynte tekstforfatter Hannah Hagtvet Hjeltnes: En helstudert røver fra Litteraturvitenskap på UiO og Humboldtuniversitetet i Berlin. Og AD-makker Kari Sørby, med bakgrunn fra Einar Granum Kunstfagskole. Begge gikk ut som team fra Westerdals i 2014, og har freelancet rundt i bransjen.

Før dem igjen begynte yngstemann i byrået, designer Kristine Gulheim. Etter Bachelor i Grafisk Design på Westerdals, fikk hun noen uker på Kunsthistoriestudiene på UiO, før hun ble nappet ut i voksenlivet.

Kjøkkenbenk og kantinepersonale

– Vi har blitt 13 mennesker her i Llowbank, en fullverdig forretning med en veldig hyggelig kundeliste, og folk med mye personlighet og humør. Vi har vokst ut av gründerlokalene og flyttet en hel etasje opp, med hvite gulv, lang kjøkkenbenk og kantinedame. Vi har til og med fått en byråbikkje.* Det er veldig inspirerende med nye ansatte, både Kristine, Liv, Hannah og Kari har blitt en av oss på rekordfart, sier kreativ leder Tore Woll.

*BalderAnnonse: