Tre til Lid & Wiken

Det lille kommunikasjonsbyrået blir dobbelt så stort med tre nye kreatører på laget.

91155 b59d0 original
Lid & Wiken, fra venstre: Eva Wiken, Hedda Marie Kaupang (bak), Oda Sofie Granholt, Natasha Lid Bjørdalsbakke (bak), Alexandra Gjerlaugsen og Ada Weel Olsen.

Tidligere i år feiret Lid & Wiken fem, og de flyttet samtidig til nye lokaler på Youngstorget. Nå sier gründerne Eva Wiken og Natasha Lid Bjørdalsbakke at de føler seg godt rustet for en travel tid fremover.

– Vi jobber hardt for å være et skikkelig bra sted å være. To av de viktigste ingrediensene for å lykkes med dette er morsomme og utfordrende arbeidsoppgaver, samt entusiastiske og dyktige kolleger, sier Wiken.

Med seg på laget har de fått med grafisk designer Oda Sofie Granholt, som kommer til Lid & Wiken etter fire år i designbyrået Int. I tillegg har byrået tilknyttet seg kreatørene Hedda Marie Kaupang og Alexandra Gjerlaugsen. Kaupang har tekstforfatterbakgrunn med lang fartstid som journalist, desker og nettredaktør, mens Gjerlaugsen er utdannet grafisk designer og art director, i tillegg til et år moderne prosjektledelse fra Emergence School of Leadership. Hun har dessuten frilanserfaring både som designer og fotograf de siste årene.

– 2018 har vært et travelt og givende år så langt. Nå har vi fått på plass spisskompetansen som kreves for å utfordre og løse oppgavene til kundene våre. Da er det bare å glede seg til fortsettelsen, tilføyer Lid Bjørdalsbakke.