Flere til Unfold

Design- og teknologiselskapet Unfold ansetter rådgiver Daniel Neergaard, utvikler Hampus Nilsson og produsent Janne Mæle til omfattende design- og utviklingsoppdrag for blant annet OBOS og SNØ.

89890 192a3 original
Tre til Unfold: Hampus Nilsson, Janne Mæle og Daniel Neergaard.

– Vi har åpenbart truffet en nerve med vår tilnærming til produktutvikling for selskaper i oppstart eller omstilling, og rigger oss nå for å håndtere en massiv økning av denne typen henvendelser. Både Daniel, Janne og Hampus tilfører viktig kompetanse og erfaring for å kunne løse de stadig mer komplekse problemstillingene selskapene vi jobber med står overfor, sier Egil Stene-Johansen, Managing Partner i Unfold.

Selskapet er blant annet involvert i omfattende produktutviklingsløp for OBOS, samt milliardsatsingen SNØ, verdens største innendørs skianlegg.

Daniel Neergaard er utdannet designer med bakgrunn som kreativ leder, tjenestedesigner og regissør for aktører som Komplett.no, One Call, Peugeot og NetCom.

Hampus Nilsson er teknisk arkitekt med fokus på brukeropplevelse, og kommer også til Unfold fra Computas. Han er også en av drivkreftene bak Mobile Era, som er Norges første konferanse for mobilutviklere.

Janne Mæle har i løpet av sine 13 år i filmbransjen jobbet med utvikling og gjennomføring av film- og TV-prosjekter, blant annet i Monster. Hun kommer senest fra en stilling som senior prosjektleder i Concept Communication, og går i Unfold inn som prosessleder.

Unfold er et design- og teknologiselskap som utvikler produkter og tjenester fra strategi til brukeropplevelse, og har blant annet jobbet med OBOS, Anton Sport, SNØ, Xeneta, Avinor og NRK.