Forfatter til Nova Vista

Forfatter, musiker og markedsfører Christelle Ravneberget har takket ja til stillingen som kommunikasjonsrådgiver i kommunikasjonsbyrået Nova Vista. Her vil hun jobbe med PR og innholdsmarkedsføring for noen av landets og verdens største merkevarer.

IMG 1782
Petter Gjelsnes og Christelle Revneberget. Foto: Nova Vista

Christelle Ravneberget – som er utdannet tekstforfatter fra Westerdal, som har sertifisering i digital markedsføring og en skjønnlitteratur utgivelse på Aschehoug i bagasjen – sier hun allerede er godt i gang med oppgavene i Ahead-byrået Nova Vista.

– Det å jobbe med PR og innholdsmarkedsføring er ikke nytt for meg, men derimot er det å jobbe i byrå nytt. Det er så utrolig hyggelig å komme på jobb. Så imøtekommende, profesjonelle og hyggelige folk skal du lete lenge etter, og det lukter kompetanse og ideer under taket her. Som for øvrig er veldig høyt, sier hun.

Viktig for byråets videre satsning

Petter Gjelsnes, leder for PR og innhold i Nova Vista, sier han er glad for den nye stjernesigneringen.

– Christelle passer perfekt inn i vekststrategien til Nova Vista. Hun er erfaren, kreativ, dyktig og selvgående. Akkurat sånne vi trenger for styrke og sikre vekst i byråets videre satsning innen PR og innholdsmarkedsføring, sier han.

Verdsetter mangfoldet

Siden begynnelsen av mai har Christelle jobbet seg inn i stillingen som kommunikasjonsrådgiver, der hun allerede har fått bryne seg på traktorer, et av verdens største it-selskaper og en teaterkunde for å nevne noe.

– Det som er så gøy er mangfoldet i byråets kunder. Jeg får muligheten til å utvikle meg profesjonelt samtidig som arbeidsmiljøet og kollegene er strålende. Ikke minst er det spennende at vi er en del av et av Nordens største byråkonstellasjoner, sier hun.

Kommunikasjonsrådgiver, musiker og markedsfører

På spørsmål om hva hun tenker om videre forfatterkarrieren, svarer hun:

– Det tar tid å skrive en god bok. De fire jeg har under arbeid får bare komme når de er klare. Nå skal jeg konsentrere meg fullt om alle de spennende prosjektene hos Nova Vista. I tillegg skal jeg slippe den fjerde plata mi til høsten. Jeg kjeder meg ikke, sier hun.