Fra Creuna til Virkes digitale satsing

Joakim Howlid har sluttet som teknologidirektør etter 12 år i Creuna, og går inn som produktdirektør i det nyetablerte selskapet Styrke.

88092 f69ea original
Styrke er den nye digitale satsingen til hovedorganisasjonen Virke. Fra venstre: Jeanette Fagerli-Quaino, Christian Endsjø, Sophie Maartman-Moe og Joakim Howlid.

Styrke er den nye digitale satsingen til hovedorganisasjonen Virke for å bistå små og mellomstore virksomheter. Styrke ble lansert under Virke konferansen 1. november i år.

– Jeg har hatt mange fantastiske år i Creuna, men da jeg fikk tilbud om å bygge opp Styrke var det en veldig spennende mulighet jeg ville være med på. Jeg har tidligere fått jobbe med digitalisering av noen av Norges største selskaper og institusjoner, men løsningene vi lager for disse passer ikke alltid de mindre bedriftene like godt. Forbrukere har høye forventninger og stiller de samme kravene til god og gjennomtenkte brukeropplevelse uavhengig av bedriftens størrelse og muligheter, og det skal Styrke hjelpe dem med, forteller Joakim Howlid.

Samtidig ansettes Jeanette Fagerli-Quaino som kommunikasjonsansvarlig i Styrke, og hun kommer fra gründerselskapet Brødboksen TWD. Sophie Maartman-Moe kommer inn som Business Development Manager og har sin bakgrunn fra Hovedorganisasjonen Virke. Christian Endsjø ble ansatt som leder av Styrke tidligere i høst. Han har sin bakgrunn fra Opera Software og Telenor.