Forsterkninger til Allegro

Børre Thorstensen, Andreas N. Rønbeck og Ellen Gjerde har blitt ansatt i kommunikasjons- og teknologi-byrået i Vestfold.

89787 576d3 original
Ellen Gjerde, Andreas N. Rønbeck og Børre Thorstensen. Foto © Allegro

Børre Thorstensen er ansatt som strategisk rådgiver i Allegro. Han kan skilte med mer enn 25 års erfaring innen forretningsutvikling, ledelse, markedsføring og salg, og kommer fra stillingen som Head of Content Marketing i Oktan. Han har tidligere vært byråleder og partner i kommunikasjonsbyrået Signatur.

Da han skulle flytte fra Oslo til Sandefjord kom han raskt i dialog med Allegro.

– Allegros evne til å skape unike løsninger i det faglige skjæringspunktet der kommunikasjon møter design og teknologi, er en spennende kombinasjon som jeg også ville bli en del av, sier Thorstensen.

Fant kjærligheten på Nøtterøy

Tekstforfatter Andreas N. Rønbeck, som har fartstid fra blant annet Leo Burnett og Bates, fant kjærligheten på Nøtterøy, og etter en periode med pendling til hovedstaden, har også han funnet drømmejobben i Vestfold.

– Tidligere har jeg jobbet i en rekke reklamebyråer i Oslo, men da Allegro kom på banen var jeg ikke i tvil om at dette var det rette valget, sier Rønbeck.

Et attraktivt alternativ

I tillegg til Rønbeck og Thorstensen er Ellen Gjerde ansatt som backend-utvikler. Hun er fra Tønsberg, har en Bachelor som Ingeniør i datateknikk og har lang fartstid innenfor kommunikasjonsbransjen i Vestfold.

– Både Andreas, Børre og Ellen er erfarne folk som vi er glade for å få med på laget. Det viser at vi er et attraktivt alternativ til byråene i hovedstaden ved at vi også tiltrekker oss flinke folk utenbys fra, sier Pia Gundersen, administrerende direktør i Allegro.