Fortress styrker laget

Camilla Flesche Kristiansen blir ny Head of Design og Cathrine Lie Hansen Head of business development.

Fortress Overgangx
Camillla Flesche Kristiansen og Cathrine Lie Hansen er ansatt i reklame- og designbyrået Fortress.

Vi er stolte og glade over å kunne ønske disse to dyktige damene velkommen til Fortress, sier partner og daglig leder Tom Snilsberg.

Camilla Flesche Kristiansen blir ny Head of Design. Hun har en mastergrad i Visuell kommunikasjon fra Danmarks Designskole i København.

– Camilla har 23 års fartstid fra design og reklamebransjen. Hun kommer fra rollen som V.P Design Director i McCann New York, ansvarlig for kunden Verizon og et team av designere, fortsetter Snilsberg.

Før det grunnla hun Snowflake Design og jobbet med egne kunder. Noen av merkene hun har jobbet med inkluderer: L’Oreal, Procter & Gamble, Movado, Coach, Nivea, Nautica, Dell og Lenovo.

– Vi er veldig glad for å få henne tilbake

Cathrine Lie Hansen blir Head of business development i Fortress.

– Hun har lang erfaring fra flere sider av design- og reklamebransjen, samt fra Eiendom og Bilbransjen. Hun har også tidligere jobbet i Fortress som konsulent og grafisk designer. Vi er veldig glad for å få henne tilbake på laget nå etter at hun har jobbet flere år i Eiendomsbransjen. Hun kommer nå fra rollen som Prosjektansvarlig i Merkantilbygg, forteller Snilsberg.

Lie Hansen er utdannet Grafisk designer fra Westerdals og har en Bachelor i Markedskommunikasjon fra NMH. Hun har tidligere jobbet med store kunder som blant annet Renault, Swix, Prior, Fjordland, SCA, Citroën, Ford, Ulvang, Fazer, Proaktiv, Phenix og The Well.

– Det var viktig for oss å hente inn mennesker som har lang og variert erfaring fra reklamebransjen, og med teamet vi nå har fått på plass har vi grunnlaget vi trenger for å ivareta nye og eksisterende kunder. Vi har stor tro på fremtiden, legger Tom Snilsberg til.