Emdash fortsetter å vokse – Ny designer med på laget

Med fulle ordrebøker og kunder på venteliste henter Emdash enda en stjernedesigner. Denne gangen senior designer Mihail Mihaylov fra Tank.

Miha emdash
Emdash har ansatt Mihail Mihaylov som seniordesigner.

Gjennom de siste tolv månedene har det unge designbyrået Emdash tilknyttet seg en rekke nye kunder og levert tallrike vellykkede prosjekter.

– Vår ambisjon er tydelig. Vi skal hjelpe virksomheter med å nå sine strategiske målsettinger gjennom konseptuelt og effektivt design. Dette lykkes vi allerede svært godt med. For å kunne fortsette utviklingen er det naturlig at vi løpende leter etter de beste menneskene, sier Svein Grimstad Lierstuen, byråleder i Emdash.

– Mihail er en prisvinnende designer, som i tillegg er en eksepsjonelt bra fyr. Vi er utrolig glade for å ha han med på laget, fortsetter Svein.

En tydelig retning

Mihail kommer fra Tank, hvor han har jobbet med noen av Norges ledende merkevarer. Han har en mastergrad i design fra Nederland, og har en spesiell lidenskap for helhetlig merkevareidentitet.

Mihail legger ikke skjul på at han er fornøyd med overgangen.

– Emdash har vært på radaren min lenge, og jeg gleder meg til å skape verdi for våre kunder sammen med resten av teamet. Jeg håper å kunne bidra med både designfaglig kompetanse, men også min erfaring knyttet til å bygge et sterkt fagmiljø, sier han.

– Jeg liker at Emdash har en tydelig retning, og er kompromissløse både på egen strategi og på den kvaliteten de leverer, fortsetter han.

En rigg for vekst

Partner og seniordesigner i Emdash, Jarle Wathne Johansen er tydelig på vekstambisjonene.

– Vi skal vokse, men vekst for oss er et middel og ikke et mål. Gjennom vekst sikrer vi at våre ansatte daglig kan jobbe med prosjekter de brenner for, og at våre kunder får det beste tilgjengelige fagmiljøet. Men; vi skal vokse med de riktige prosjektene og de riktige menneskene, sier han.

Emdash teller nå fem ansatte, i tillegg til et bredt nettverk av partnere og freelancere.