Fra Accenture til Bleed

Designbyrået Bleed har ansatt Christoffer Nøkleby (35) som ny daglig leder.

92135 22039 original
Fra venstre: Christoffer Nøkleby og Dag Solhaug Laska.

Christoffer Nøkleby kommer fra rollen som senior manager og ansvarlig for bank- og finanssektoren i Accenture Interactive. Han begynte i Bleed 1. februar.

– Bleed har vært blant verdens mest anerkjente designbyråer i snart to tiår og er etter mitt syn unikt godt posisjonert for en fremtid der de gode kundeopplevelsene skapes av kombinasjonen innsikt og kreativitet, sier Nøkleby.

Bleed er et tverrfaglig designbyrå med 18 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Wien. Selskapet er rangert som et av verdens beste miljøer innen design og merkevareopplevelser. Det er også eneste norske byrå med European Design Leader-akkreditering.

Ansettelsen av Nøkleby gjøres for å styrke selskapets rådgivningskompetanse og for å drive Bleeds strategi og utvikling videre, forklarer partner og Bleed-medgründer Dag Solhaug Laska.

– Vi har hatt en grundig prosess for å finne en person med rett faglig og sosial match, og som samtidig har kompetansen til å ta oss til neste nivå. Det er vi sikre på at vi har funnet i Christoffer. Han har en spennende bakgrunn fra både kundesiden, kommunikasjonsbransjen og fra et stort anerkjent konsulentselskap. Samtidig som han er en fin fyr som skaper god stemning rundt seg, sier Solhaug Laska.